PERSONEELSVERENIGING PWN

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

PV PWN heeft samen met Athlon een speciaal aanbod voor  medewerkers ontwikkeld gebaseerd op heldere voorwaarden, scherpe tarieven en een uitstekende dienstverlening. Ontdek het aanbod via https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease  en gebruik de unieke PWN collectiviteitscode 3401595 voor een introductie korting van 10% op het geselecteerde aanbod tot het einde van dit jaar! Op de site zijn tevens de meest gestelde vragen terug te vinden over Private lease (FAQ) tevens is er een handige rekentool (https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease/kopen-of-leasen) beschikbaar die op basis van je kenteken de werkelijk kosten van je auto berekend (bron: ANWB), dit stelt je in staat om de kosten van een eigen auto ten opzichte van een Private lease auto te vergelijken en een goede afweging te maken. Daarnaast biedt Athlon standaard een protectieplan voor de leden van de personeelsvereniging van PWN, bij gedwongen ontslag, echtscheiding, in het geval van overlijden mag de auto kosteloos worden ingeleverd, een geruststellende gedachte. Een matrix met diverse combinaties van looptijden en kilometrages geven je direct inzicht in de kosten indien je afwijkt van je contract, helder en transparant!

Kijk snel of er een interessante auto voor jou bij zit!

athlonauto1
Athlon

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Graag nodigen wij je uit om member te worden van de Just Brands Factory Outlet. In de winkel en webshop verkoopt Just Brands B.V. zijn uitlopende voorraden en samples tegen sterk gereduceerde tarieven.

justbrands

Standaard profiteer je van 30% tot 70% korting op de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Aanmelden voor leden van de personeelsvereniging PWN is gratis en doe je gemakkelijk met onderstaande bedrijfscode, dit kan online of in de winkel. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail én een mail voor het aanmaken van een webshopaccount.

Ga naar www.jbfo.nl, klik op AANMELDEN en vermeld vervolgens bij Bedrijfscode: "1991PWN". De Just Brands Factory Outlet is gevestigd aan de Ookmeerweg 406 in Amsterdam, hier kan gratis worden geparkeerd en de winkel is zeven dagen per week geopend, kijk voor openingstijden op www.jbfo.nl. Koop je liever online?

Alle webshop bestellingen verzenden en retourneren wij kosteloos!

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Klantenkaart voor de G Star Outlet! Klik hier voor informatie.

gstar2013

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Velserbeek, als hofleverancier van PWN, levert en onderhoudt alle Renault bedrijfswagens van PWN. Daarom krijgen alle medewerkers van PWN 15 % korting op arbeidsloon en onderdelen
Deze korting is geldig voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Maak nu een afspraak op 023-5132929.

logovelserbeek

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter