PERSONEELSVERENIGING PWN

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

PV PWN heeft samen met Athlon een speciaal aanbod voor  medewerkers ontwikkeld gebaseerd op heldere voorwaarden, scherpe tarieven en een uitstekende dienstverlening. Ontdek het aanbod via https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease   Op de site zijn tevens de meest gestelde vragen terug te vinden over Private lease (FAQ) tevens is er een handige rekentool (https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease/kopen-of-leasen) beschikbaar die op basis van je kenteken de werkelijk kosten van je auto berekent (bron: ANWB), dit stelt je in staat om de kosten van een eigen auto ten opzichte van een Private lease auto te vergelijken en een goede afweging te maken. Daarnaast biedt Athlon standaard een protectieplan voor de leden van de personeelsvereniging van PWN, bij gedwongen ontslag, echtscheiding, in het geval van overlijden mag de auto kosteloos worden ingeleverd, een geruststellende gedachte. Een matrix met diverse combinaties van looptijden en kilometrages geven je direct inzicht in de kosten indien je afwijkt van je contract, helder en transparant! Leden van de Personeelsvereniging PWN krijgen € 10,-- korting, neem  hiervoor contact op met Athlon Private Lease? Bel Athlon op 036 547 11 55 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Interessante Private Lease Deal Q2 2021, de rijk uitgeruste Seat Ibiza Style Business Intense! athlon seat april

Bij Athlon profiteer je nu van scherpe Private Lease Deals. Zoals De Seat Ibiza Style Business Intense - rijk uitgerust met veel opties. Door de € 10,- collectiviteitskorting lease jij ‘m al vanaf € 289,- per p/mnd. Zeer scherp geprijsde auto!  Bekijk het aanbod. 
  
Liever een andere auto? Bekijk Bekijk hier het aanbod van All-In Editions! Voordelig geprijsd met het Safety Pakket: all-seasonbanden, schadeverzekering inzittenden en verlaagd eigen risico.  Bekijk hier het aanbod van alle auto’s. Bij deze auto’s krijg je 10 euro korting per maand. Ook geldig op aanbiedingen en occasions.

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze aanbieding of over Athlon Private Lease
Bel Athlon op 036 547 11 55 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

athlon seat april rood
Athlon

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Klantenkaart voor de G Star Outlet! Klik hier voor informatie.

gstar2013

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Velserbeek, als hofleverancier van PWN, levert en onderhoudt alle Renault bedrijfswagens van PWN. Daarom krijgen alle medewerkers van PWN 15 % korting op arbeidsloon en onderdelen
Deze korting is geldig voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Maak nu een afspraak op 023-5132929.

logovelserbeek

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter