PERSONEELSVERENIGING PWN

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

PV PWN heeft samen met Athlon een speciaal aanbod voor  medewerkers ontwikkeld gebaseerd op heldere voorwaarden, scherpe tarieven en een uitstekende dienstverlening. Ontdek het aanbod via https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease  en gebruik de unieke PWN collectiviteitscode 3401595 voor een introductie korting van 10% op het geselecteerde aanbod tot het einde van dit jaar! Op de site zijn tevens de meest gestelde vragen terug te vinden over Private lease (FAQ) tevens is er een handige rekentool (https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease/kopen-of-leasen) beschikbaar die op basis van je kenteken de werkelijk kosten van je auto berekend (bron: ANWB), dit stelt je in staat om de kosten van een eigen auto ten opzichte van een Private lease auto te vergelijken en een goede afweging te maken. Daarnaast biedt Athlon standaard een protectieplan voor de leden van de personeelsvereniging van PWN, bij gedwongen ontslag, echtscheiding, in het geval van overlijden mag de auto kosteloos worden ingeleverd, een geruststellende gedachte. Een matrix met diverse combinaties van looptijden en kilometrages geven je direct inzicht in de kosten indien je afwijkt van je contract, helder en transparant!

Kijk snel of er een interessante auto voor jou bij zit!

athlonauto1
Athlon

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Beleef het ultieme klassieke kerstconcert, de Messiah van G.F. Händel, of classical Chrismas met pianist Jan Vayne.

kerst2018

 

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Ontdek PREMIER SUITES PLUS Rotterdam: luxueuze serviced appartementen recht tegenover het Centraal Station van Rotterdam.
Voor het speciale PV PWN tarief van €99 per appartement per nacht!*

*Geldig op vrij-zat-zon in 2018 en op feestdagen

*Afhankelijk van beschikbaarheid

Boeken kan met de bookingslink 

https://reservations.premiersuitesrotterdam.eu/bookings/specials/pwn-rate

via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon +31 (0)85 208 6000

premier suites1

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Graag nodigen wij je uit om member te worden van de Just Brands Factory Outlet. In de winkel en webshop verkoopt Just Brands B.V. zijn uitlopende voorraden en samples tegen sterk gereduceerde tarieven.

justbrands

Standaard profiteer je van 30% tot 70% korting op de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Aanmelden voor leden van de personeelsvereniging PWN is gratis en doe je gemakkelijk met onderstaande bedrijfscode, dit kan online of in de winkel. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail én een mail voor het aanmaken van een webshopaccount.

Ga naar www.jbfo.nl, klik op AANMELDEN en vermeld vervolgens bij Bedrijfscode: "1991PWN". De Just Brands Factory Outlet is gevestigd aan de Ookmeerweg 406 in Amsterdam, hier kan gratis worden geparkeerd en de winkel is zeven dagen per week geopend, kijk voor openingstijden op www.jbfo.nl. Koop je liever online?

Alle webshop bestellingen verzenden en retourneren wij kosteloos!

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Klantenkaart voor de G Star Outlet! Klik hier voor informatie.

gstar2013

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter