PERSONEELSVERENIGING PWN

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Beste leden van de Personeelsvereniging PWN,

We zijn 2020 begonnen met het uitvoeren van de eerste activiteiten van de Personeelsvereniging, daarna zijn we allerlei zaken op gaan starten en vorm gaan geven voor de rest van 2020. Een deel hebben jullie al via de site kunnen zien en een aantal van jullie had al ingeschreven voor bepaalde activiteiten.  
Echter toen kregen we te maken met het Corona-virus.  
Het feest ging niet door, de reis in maart viel ook in duigen en daarnaast moesten helaas allerlei activiteiten zoals beachvolleybal, de pubquiz, bioscoopbezoek e.d. geannuleerd worden. Door de maatregelen die de overheid afkondigde waren we genoodzaakt om al deze activiteiten stop te zetten. Vervolgens moesten we afwachten hoe het verloop van deze pandemie uitpakte en wat dit zou gaan betekenen voor iedereen en dus ook voor de Personeelsvereniging. Inmiddels zijn een aantal maatregelen versoepeld, helaas betekent dit niet dat we nu zo maar weer de draad op kunnen pakken alsof er niets aan de hand is.Nog steeds zijn er restricties en dit houdt in dat de meeste activiteiten niet uit te voeren zijn. Dit maakt het voor ons niet gemakkelijk, wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben. 
Op dit moment zijn we aan het onderzoeken of en eventueel hoe we de zaken weer op kunnen starten. We kijken naar het jaarprogramma 2021 en ook natuurlijk naar eventuele vervangende activiteiten, hebben jullie ideeën laat ons het dan weten dan kijken we samen wat kan en mogelijk is.

We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten bij de diverse activiteiten van de Personeelsvereniging.

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Donderdagavond 4 juli in Wijk aan Zee, 

Het was heel gezellig en sportief met veel deelnemers, allemaal bedankt voor dit geslaagde toernooi.

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

Spannende wedstrijden bij 13e gemeente Haarlem zaalvoetbaltoernooi.

Voor menig sportief ingestelde ambtenaar in dienst van de gemeente Haarlem geldt het gemeente Haarlem-zaalvoetbaltoernooi als een van de jaarlijkse hoogtepunten. Daarbij geldt traditioneel als motto dat deelnemen in een gezellige ambiance net iets belangrijker is dan winnen. Wat uiteraard niet wegnam dat de leden van het team gemeente Haarlemmermeer vrijdagavond 10 mei in het Kennemer Sportcenter eerzuchtig genoeg waren om de verdiende eindoverwinning met hartstochtelijke juichkreten te vieren. Onnodig is dan ook te zeggen dat de aanvoerder van het winnende team de bokaal glimmend van trots in ontvangst nam. Het evenement dat in samenwerking met de Personeelsvereniging ZIN al dertien jaar wordt georganiseerd door Frans Looij en Martijn van IJzendoorn is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken topontmoeting van zaalvoetballers. In het Kennemer Sportcenter werkten speelsters en spelers van 16 teams zich letterlijk in het zweet om onder luide aanmoedigen van hun collega’s op de tribune de jacht op punten kracht bij te zetten. Het mooie van het dit zaalvoetbaltoernooi, zo bleek ook vrijdagavond weer, was dat hiërarchische verhoudingen, rangen, standen, leeftijden volledig welvallen. Jong en iets minder jong vonden elkaar, zoals ook vrouwelijke en mannelijke zaalvoetballers. Typerend voor de goede reputatie van het toernooi is ook dat dit jaar ook 6 teams van buiten de gemeente Haarlem meededen aan het toernooi. Als vanzelfsprekend werd de sportcode door alle dames en heren gerespecteerd, waarbij de rol van de scheidsrechters die zorgden voor een strikte naleving van het wedstrijdreglement niet mag worden vergeten.Na de prijsuitreiking werd in de kantine tijdens een gezellig, door muzikale klanken opgeluisterd samenzijn nog lang nagepraat over het verloop van het toernooi. De organisatoren die het voetbalfestijn in samenwerking met Personeelsvereniging ZIN weer op poten hebben gezet mogen met voldoening terugkijken op dit dertiende toernooi. Op naar het 14e toernooi in 2020.

Uitslag.

1 Gemeente Haarlemmermer
2 Alles of Niets
3 Sociale Interventie
4 BK Ingenieursbureau 
5 PWN
6 AGROS
7 Gemeente Velsen
8 Gemeente Bloemendaal
9 DIA – Tonica’s
10 Real Efimera
11 Sönderjyske
12 De Voetballende Leeuwen
13 No Risk No Glory
14 De bal is Rond
15 Maatschappelijke Ondersteuning
16 De Boerenfluitjes

Beste keeper van het toernooi werd: Ghader Khader (Gemeente Haarlemmermeer)
Beste speler van het toernooi werd: Bob Kemper (Gemeente Haarlemmermeer)
Beste speelster van het toernooi werd: Melissa van der Laan (De Boerenfluitjes)
Beste Scheidsrechter van het toernooi werd: Freek Best
Meest sportieve ploeg werd: De Boerenfluitjes

Allemaal van harte gefeliciteerd!  
Bekijk de foto’s van het toernooi: https://myalbum.com/album/Q0tk9FHI71Dg Foto’s gemaakt door fotograaf Peter Weijers Frans Looij, Martijn van IJzendoorn, i.s.m. Personeelsvereniging ZIN

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

 

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter  

sint2018klein

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter