PERSONEELSVERENIGING PWN

Boeken

Tot 1 maart 2018 zijn de bungalows alleen te boeken voor leden van de personeelsvereniging PWN, niet-leden die een boeking willen maken voor 1 maart verzoeken wij om contact op te nemen met de personeelsvereniging via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annuleringen/verzekeringen
Annuleren kan alleen schriftelijk, de ANVR-voorwaarden zijn van toepassing, daarom raden wij u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Faciliteiten en eigen risico
De PV is niet aansprakelijk als faciliteiten in het voor- en naseizoen gesloten zijn. Uw verblijf in onze bungalows is voor eigen risico.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Hoogseizoen 2018
Het hoogseizoen loopt van 7 juli t/m 2 september 2018.

Boekingen
De boekingen zijn altijd van zaterdag tot zaterdag. Als u bij het boeken een afwijkende periode aangeeft wordt toch een gehele periode berekend. De bungalows zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur en dient men op de dag van vertrek voor 11.00 uur te verlaten.

Gas/elektriciteit
De kosten voor gas en elektriciteit zijn inclusief.

Linnengoed
U dient zelf linnengoed en beddengoed mee te nemen, tenzij bij de beschrijving is aangegeven dat dit bij de bungalow aanwezig is.

Schade
Wij ontvangen graag een melding als er schade is veroorzaakt aan de bungalow en/of inventaris.

Aantal gasten
Het aantal gasten in een bungalow mag niet meer zijn dan het aantal bedden.

Schoonmaak
U dient de bungalow voor vertrek schoon achter te laten.

Betalingen
De volledige verblijfkosten moeten ten minste 4 weken voor aanvang van uw verblijf op de rekening van de PV bijgeschreven zijn.

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter