PERSONEELSVERENIGING PWN

Leden van de Personeelsvereniging PWN (medewerkers van het PWN) kunnen vanaf 1 december de bungalows boeken voor het volgende jaar, verhuur is alleen mogelijk voor leden van de personeelsvereniging PWN en medewerkers van het PWN, plus van de samenwerkende personeelsverenigen.

 slufterhoek2017klein  peeveetje  KamperenKDCklein
Texel, Slufterhoek Texel, Het Peeveetje Kennemerduincampings
 montroy    manannan
 Spanje, Montroy   Ierland,Manannan Cottage

bbpv1

Bed & Breakfast Peis en Vree Friesland


Voor B&B Peis en VreeMannannan Cottage, Kennemerduincampings, Portugal, worden de boekingen door de eigenaar gedaan. De reserveringen van de bungalows Slufterhoek,  en het Peeveetje  worden via deze site beheerd. Kies voor een bungalow in het menu en een uitgebreide beschrijving met foto's en het beschikbaarheidsschema wordt weergegeven.

Hoe werkt het?
Elke bungalow kent zijn eigen verhuurschema. In het schema ziet u de weken die gehuurd kunnen worden met de bijbehorende prijs. In de kolom "Beschikbaar" kunt u zien wat de status is. Dit kan zijn:

  • geboekt (de bungalow is verhuurd)
  • vrij (de bungalow is beschikbaar, u kunt deze periode nog reserveren)
  • informeer (de bungalow is onder voorbehoud verhuurd)

Als u wilt reserveren voor 1 of meer weken dan klikt u op het icoontje in de kolom "Reserveren". In het vervolgscherm krijgt u de mogelijkheid om de periode aan te passen. Dit kunt u eenvoudig doen door te klikken in het datumveld waarna een kalender verschijnt. Na het opgeven van de juiste periode en het invoeren van uw persoonlijke gegevens kunt u de reservering verzenden. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering op uw eigen emailadres. Als er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter