PERSONEELSVERENIGING PWN

Sport

17
aug
2019

zaterdag 17-08-2019 11:00 am -14:00 pm
€ 17,50

Al een aantal keer hebben we een spetterend watersportmiddag gehad met PWN bij Skeef in Heerhugowaard. Dat willen we graag dit jaar opnieuw doen dus schrijf je in. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers kan het programma aangepast worden. Bij een groep groter dan 25 man gaan we het over 2 uur verdelen. Voor degene waarvan de kinderen jonger dan 12 jaar zijn en ook mee willen doen kan dat van 10:00 -11:00. In dat uurtje wordt de baan wat langzamer gezet en worden degenen die vallen opgehaald met een bootje. Wakeboarden en waterskiën zijn enorm leuke sporten waar het leren al voor heel veel lachpartijen zal zorgen. Het is ook erg leuk om gaandeweg een sessie de trots te voelen om een ronde volbracht te hebben en vervolgens de ronden aan elkaar te rijgen. Je kunt ervoor kiezen om te waterskiën, of als je dat al beheerst te wakeboarden. Natuurlijk kun je ook proberen een steile leercurve te ondergaan en meteen te starten met wakeboarden.

Voor wie al vaker dit heeft gedaan en/of een ervaren kiter is en the next level aan wil gaan.  We kunnen je coachen met het aangaan van sprongen over de kickers, over de PWN buis poppen; 360’s, een backroll of een raley aan wilt gaan. Ook is het mogelijk om eens een wakeskate te proberen.
waterski

Dus schroom niet en geef je op!

De volgende dag zal wat milde spierpijn aangeven dat het toch wel een serieuze sport is. Wanneer je niet mee kunt of wilt doen zou je ook kunnen kijken en meegenieten van de capriolen van je collega’s en het vastleggen van die verrichtingen. Na gedane boardervaring kunnen we onder het genot van een drankje de verrichtingen evalueren. Kosten zijn €17.50  dit is één uur waterskiën of wake boarden inclusief gebruik van materiaal zoals zwemvest, helm waterski’s,  instructie van onze cable instructeur en 2 consumpties. Wees in ieder geval een 3 kwartier voor aanvang aanwezig zodat er ruim de tijd is voor het bekijken van de verplichte instructiefilm, uitkiezen van een wetsuit en het omkleden.  Wat heb je nodig? Een badhanddoek en eventueel zwemkleding. De instructiefilm kan ook al vooraf worden bekeken Instructiefilm Skeef

Wanneer gaat het niet door? Als de wind te hard (6BFT) uit de verkeerde hoek waait. Dat is op de dag ervoor al goed in te schatten en wordt via de PV site gecommuniceerd. Controleer de site voordat je afreist om teleurstelling te voorkomen.

€ 17,50 40
19
sept
2019

donderdag 19-09-2019 13:00 pm
€ 30,00

Donderdag 19 september is het weer zover en organiseren wij het 7e PWN Open Golftoernooi. 

golfspaarnwoude5

 

€ 30,00 51
29
sept
2019

zondag 29-09-2019 10:00 am -20:00 pm
€ 5,00

Doe jij ook weer mee aan de Teva Halve van Haarlem op 29 september 2019

Vanuit de PV kunnen we meedoen met 2 business teams.
Deelnemers kunnen de 10 of de 21 km lopen. Elk team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (m/v).

*Update: Het is alleen nog mogelijk om de 21 km te lopen. Het team voor 10 km is inmiddels vol

Dit jaar is er een prachtige en unieke businesslocatie: de binnentuin bij het gemeentehuis (naast de Gravenzaal). Een van de mooie hofjes die Haarlem rijk is. Kortom: een prachtige locatie direct aan het start en finish terrein.

Voor de start heb je de mogelijkheid om onder het genot van een lekkere kop koffie of thee je  voor te bereiden. Wist je dat een massage voordat je gaat hardlopen heel prettig is? Het massageteam staat tijdens het gehele evenement voor je klaar.

Als iedereen gefinisht is, kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en drankje. Nog even met jouw team op de foto. Zeg nou zelf, hoe vaak sta je in de tuin van de Refter?

Adres
Binnentuin De Refter, gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Ingang links, naast het bordes

Vitaminstore2

€ 5,00 3