PERSONEELSVERENIGING PWN

4 daagse reis Sevilla 11 tm 14 maart 2022

4 daagse reis Sevilla 11 tm 14 maart 2022

De prijs bedraagt voor leden van de personeelsvereniging plus 1 introducé € 380,-- p.p.
Leden die boeken voor 31 december 2021 krijgen  €30,--  vroegboek korting op de ledenprijs en betalen dus € 350,-- p.p.
Als je geen lid bent van de Personeelsvereniging  bedraagt de prijs € 405,00 per persoon. 

De Personeelsvereniging heeft de onderstaande aanbieding: 4-daagse vliegreis naar Sevilla.
Sevilla, de hoofdstad van Andalusië en de vierde grootste stad van Spanje heeft de bezoeker heel wat te bieden. De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een korte citytrip! De absolute hoogtepunten zijn de gotische kathedraal, de grootste ter wereld en het Alcazares, een complex van Koninklijke verblijven. Al met al heeft de stad iets van een toeristisch eldorado, overigens met de bijbehorende temperaturen!

Het hotel is van de bekende H10 hotel keten

Je verblijft in het 3-sterren H10 Corregidor Boutique Hotel. Dit hotel ligt in het centrum van Sevilla, op 15 minuten lopen van de kathedraal. De accommodatie is gebouwd rondom een typisch Andalusische patio met een fontein en biedt gratis Wi-Fi en toegang tot de sportruimte. Het hotel ligt bij de Alameda de Hércules, een gigantisch plein in het centrum van Sevilla dicht bij de winkels, bars en restaurants. Te voet ben je in 10 minuten bij het Bellas Artes Museum en iets meer dan 1 km verderop vind je de stierengevechtenarena.

 • Dit is inclusief:

  • Ontvangst op schiphol
  • Vlucht met Transavia van Amsterdam naar Sevilla en vv
  • 10 kg handbagage is inbegrepen voor alle deelnemers, zolang Transavia deze regel hanteert.
  • Luchthavenassistentie
  • Transfer luchthaven - hotel (aankomstdag)
  • Transfer hotel - luchthaven (vertrekdag)
  • Verblijf in het H10 Corregidor Boutique Hotel op basis van Logies+ontbijt
  Vliegtijden (onder voorbehoud van wijzigingen).
  11-03-2022 vertrek Amsterdam Schiphol 06:30 aankomst Sevilla 09:25
  14-03-2022 vertrek Sevilla 20:25 aankomst Amsterdam Schiphol 23:25 

  Santa Cruz is de voormalige joodse wijk van Sevilla. Deze grenst El Centro en hier vind je vele leuke barretjes, flamenco shows en leuke kleine winkeltjes. Zeker een bezoekje waard! Santa Cruz ademt Spanje en staat bekend om haar levendige sfeer. Daarnaast is het ook de oudste wijk van de stad. Dit zie je terug in de vele monumenten en smalle steegjes. Metropol Parasol. De houten constructie is de grootste van de wereld en is niet te missen! De highlight is te beklimmen en geeft een geweldig uitzicht over Sevilla. Alcázar, het koninklijke Paleis van Sevilla. Alcázar is een Spaans woord voor kasteel. Het paleiscomplex is waarschijnlijk het oudste koninklijk paleis van Europa dat nog steeds als zodanig in gebruik is. Plaza de España, een groot plein die ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling in 1929 is aangelegd. In de speciaal aangelegde Azulejos (Andalusische tegeltjes) zijn de beeltenissen van alle Spaanse provincies aangelegd.

  sevilla4

Deze reis is exclusief voor leden van de Personeelsvereniging PWN. Deze reisovereenkomst is afgesloten met Comesta Reizen. De Personeelsvereniging PWN is slechts bemiddelaar in de organisatie van deze reis. Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van Comesta Reizen van toepassing, zie www.comestareizen.nl.
Verwerkersovereenkomst Comesta Reizen.

Klik op groep onderaan de pagina om in te schrijven.

activiteit eigenschappen

Startdatum vrijdag 11-03-2022
Einddatum maandag 14-03-2022
Inschrijven vanaf zondag 10-10-2021
Ingeschreven 24
Plaatsen beschikbaar 16
Sluitingsdatum vrijdag 31-12-2021 08:00 am
Prijs per persoon € 405,00
Inschrijving gesloten