PERSONEELSVERENIGING PWN

4 daagse reis naar Sevilla

4 daagse reis naar Sevilla

De Personeelsvereniging heeft de onderstaande aanbieding: 4-daagse vliegreis naar Sevilla.
Sevilla, de hoofdstad van Andalusië en de vierde grootste stad van Spanje heeft de bezoeker heel wat te bieden. De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een korte citytrip! De absolute hoogtepunten zijn de gotische kathedraal, de grootste ter wereld en het Alcazares, een complex van Koninklijke verblijven. Al met al heeft de stad iets van een toeristisch eldorado, overigens met de bijbehorende temperaturen!

Het hotel is van de bekende H10 hotel keten en ligt in het centrum. Het hotel **** sterren hotel scoort een 9.6 bij booking.com De accommodatie is in 2019 geopend. Het hotel is gebouwd in Andalusische stijl met een fontein en biedt gratis Wi-Fi en toegang tot de sportruimte. Op loopafstand vind je de meeste bezienswaardigheden in Sevilla. Het hotel ligt in het historisch centrum.

De prijs bedraagt € 380,00 per persoon.

Indien je voor 15 oktober boekt betaal je  € 350,00  per persoon VROEGBOEKKORTING !!!!! (alleen voor leden personeelsvereniging plus 1 introducee)

Dit is inclusief:

 • Ontvangst op schiphol
 • Vlucht met Transavia van Amsterdam naar Sevilla en vv
 • 10 kg handbagage is inbegrepen voor alle deelnemers, zolang Transavia deze regel hanteert.
 • Luchthavenassistentie
 • Transfer luchthaven - hotel (aankomstdag)
 • Transfer hotel - luchthaven (vertrekdag)
 • Verblijf in het H10 Casa de la Plata op basis van Logies+ontbijt
 • Vliegtijden (onder voorbehoud van wijzigingen).
  14-03-2020 vertrek Amsterdam Schiphol 09:00 aankomst Sevilla 11:55
  17-03-2020 vertrek Sevilla 20:30 aankomst Amsterdam Schiphol 23:30 

  Santa Cruz is de voormalige joodse wijk van Sevilla. Deze grenst El Centro en hier vind je vele leuke barretjes, flamenco shows en leuke kleine winkeltjes. Zeker een bezoekje waard! Santa Cruz ademt Spanje en staat bekend om haar levendige sfeer. Daarnaast is het ook de oudste wijk van de stad. Dit zie je terug in de vele monumenten en smalle steegjes. Metropol Parasol. De houten constructie is de grootste van de wereld en is niet te missen! De highlight is te beklimmen en geeft een geweldig uitzicht over Sevilla. Alcázar, het koninklijke Paleis van Sevilla. Alcázar is een Spaans woord voor kasteel. Het paleiscomplex is waarschijnlijk het oudste koninklijk paleis van Europa dat nog steeds als zodanig in gebruik is. Plaza de España, een groot plein die ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling in 1929 is aangelegd. In de speciaal aangelegde Azulejos (Andalusische tegeltjes) zijn de beeltenissen van alle Spaanse provincies aangelegd.
  sevilla4

Deze reis is exclusief voor leden van de Personeelsvereniging PWN. Deze reisovereenkomst is afgesloten met Comesta Reizen. De Personeelsvereniging PWN is slechts bemiddelaar in de organisatie van deze reis. Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van Comesta Reizen van toepassing, zie www.comestareizen.nl.
Verwerkersovereenkomst Comesta Reizen.

Klik op groep om in te schrijven.

activiteit eigenschappen

Startdatum zaterdag 14-03-2020
Einddatum dinsdag 17-03-2020
Inschrijven vanaf dinsdag 06-08-2019
Ingeschreven 40
Plaatsen beschikbaar 0
Sluitingsdatum maandag 02-03-2020 08:00 am
Prijs per persoon € 380,00
Helaas, deze activiteit is volgeboekt

Komende activiteiten

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland