PERSONEELSVERENIGING PWN

Overig

Beste allemaal,

In de algemene Ledenvergadering stond ik op de agenda ik was herkiesbaar. Na rijp Ibizaberaad heb ik besloten om geen nieuwe periode meer aan te gaan, na 27 jaar maak ik de plaats vrij voor een jonge bloem. Daarom stop ik per 1 november als secretaris van de PV. Na heel veel mooie jaren waarin van alles werd georganiseerd komt een einde. We hadden een fantastische renclub allemaal strak in het pak. Het beachvolleyballen kwam terug naar het echte strand. Er werd aan yoga, buikdansen, Zumba gedaan. Sinterklaas was erbij. Bier-, whisky- en wijnproeven, ijseten en pubquizen met en zonder eten. Tennis, vissen, motorrijden, rolstoelwandelen. De reizen gingen naar Frankrijk, Spanje, Turkije, Albanië, Tunesië, Amerika en de gewone Kerstreizen naar Duitsland, België of gewoon Dickens in Deventer, Brocante in Lille. Vergeet niet de prachtige vakantiehuizen in binnen en buitenland. Sauna en bloemschikken het was er allemaal.

Op de agenda staan Cats en Andre Rieu (informatie volgt t.z.t) , zie het niet over het hoofd. Nieuw in 2019 raften in Albanië.

Ik bedank iedereen voor het enthousiasme, de vechtlust en nog veel meer. Voor tips en trucs kunnen jullie mailen naar de PV. En noteer ook even het nieuwe PV telefoonnummer 06 28 07 49 89
Anneke

Geen activiteiten aanwezig