PERSONEELSVERENIGING PWN

Feest

23
nov
2019

zaterdag 23-11-2019 13:00 pm -14:30 pm
Gratis

Ook dit jaar komen Sint en zijn Pieten natuurlijk weer langs op kantoor Velserbroek om samen met jullie gezellig het Sinterklaasfeest te vieren op traditionele wijze.

Alle kinderen tot en met 8 jaar van PWN medewerkers in- en extern  zijn welkom op het feest. (Voor leden van de personeelsvereniging gratis, niet leden betalen per kind € 5,-) Omdat wij willen weten wie er allemaal komen en hoeveel cadeautjes Sinterklaas mee moet nemen willen wij vragen om je in te schrijven via deze site, inschrijven kan tot 15 november.  Het Sinterklaasfeest is op 23 november en begint om 13.00 uur, de deur is open vanaf 12.30 uur. Ieder kind mag één cadeau uitzoeken bij Intertoys ( https://www.intertoys.nl/shop/nl/intertoys/storelocatorinfo?q=10782 ) van maximaal €10,-- (graag keuze 1 en 2 opgeven) 
Wij vinden het erg leuk als jullie allemaal naar het Sinterklaasfeest komen. Tot 23 november!!. 

( Het vakje coupon bij inschrijven s.v.p. niet invullen)

sint2018

53
28
nov
2019

donderdag 28-11-2019 17:00 pm -22:00 pm
€ 5,00

Op donderdag 28 november staat de vierde editie van de PWN Pubquiz gepland!  De quiz wordt georganiseerd door Frans Meijer en Arno Nordmann. De PWN Pubquiz vindt plaats in Het Kraantje bij hoofdkantoor Velserbroek. Voor degenen die nog niet vaker aan een Pubquiz hebben meegedaan, een Pubquiz is een spel waar plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert en zo is samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Een hoog IQ is zeker geen voordeel. Diverse onderwerpen komen voorbij zoals algemene kennis, actualiteit, sport, muziek, fotoronde enz. De Pubquiz  bestaat uit meerdere vragenrondes. De Pubquizmaster stelt de vragen, en met je team vul je de antwoorden in op het antwoordenformulier. De antwoordenformulieren worden na elke ronde opgehaald en vervolgens worden de juiste antwoorden gegeven. Tussendoor zullen de antwoorden worden nagekeken en na drie ronden volgt een tussenstand. Voor het winnende team zal er een leuke prijs worden geregeld!

Vanaf 17:00 staat er een maaltijd klaar, zodat met een goede bodem aan de Pubquiz begonnen kan worden. De Pubquiz zal starten om 18:00, en duren tot circa 21:00.

Je kan je per Team inschrijven van max. 5 personen of als individu, dan stellen wij een team samen.  Dus schrijf je in!

Frans Meijer en Arno Nordmann

Inschrijving per team van max. 5 personen (klik dan hieronder op groep) of alleen (klik dan op inschrijven).
pubquiz10

 

 

 

€ 5,00