PERSONEELSVERENIGING PWN

22
juni
2022

PUBQUIZ PV PWN 2022

woensdag 22-06-2022 17:00 pm -21:00 pm
€ 5,00
PUBQUIZ PV PWN  2022

PUBQUIZ Zomereditie 2022.
Op woensdag 22 juni wordt of veler verzoek de pubquiz weer georganiseerd.
De PWN Pubquiz vindt plaats in ‘t Kraantje bij hoofdkantoor Velserbroek.
Vanaf 17:00 staat er een maaltijd klaar, zodat met een goede bodem aan de Pubquiz begonnen kan worden. De Pubquiz zal starten om 18:00, en duren tot circa 21:00.
Inschrijven liefst per team (max 5 minimaal 4 deelnemers)

We hebben plaats voor 10 teams dus wees er snel bij !!!!!

Voor degenen die nog niet vaker aan een Pubquiz hebben meegedaan, een Pubquiz is een spel waar plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert en zo is samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Een hoog IQ is zeker geen voordeel. Diverse onderwerpen komen voorbij zoals algemene kennis, actualiteit, sport, muziek, fotoronde enz. De Pubquiz  bestaat uit meerdere vragenrondes.
De Pubquizmaster stelt de vragen, en met je team vul je de antwoorden in op het antwoordenformulier. De antwoordenformulieren worden na elke ronde opgehaald en vervolgens worden de juiste antwoorden gegeven. Tussendoor zullen de antwoorden worden nagekeken en na drie ronden volgt een tussenstand. Voor het winnende team zal er een leuke prijs worden geregeld!
De pubquiz staat weer onder leiding van onze pubquizmasters Frans Meijer en Arno Nordmann.

Kosten voor de pubquiz bedragen € 5,00 pp voor leden niet leden betalen € 10,00

Liefst per team inschrijven met naam van het team.Inschrijving per team van max. 5 personen (klik dan hieronder op groep) of alleen (klik dan op inschrijven).
pubquiz10